donderdag 24 november 2011

AB CLUB COCA-COLA SESSIONS: LITTLE TROUBLE KIDS + SISTA FLEX

>vrijdag 10 februari 2012
>
>
> [Max 150 tickets vvk]
>
>
> 2 sets Rauwe Rock ‘n Roll (mét hoofdletter) van eigen bodem
>
>
> Het geschifte noisepopduo LITTLE TROUBLE KIDS levert krap anderhalf jaar na hun razende debuut en met tonnen live-ervaring op zak een nieuwe plaat af (uit begin februari 2012): 'Adventureland'. De live-energie is even intens, de bezetting is ongewijzigd - één gitaar, één stompbox en twee harmonieuze stemmen, maar de sound en songs zijn grootser, harder en beter. In geen tijd heeft de band de stap naar grotere zalen en festivals in België en Nederland gezet. Onder invloed van producer Micha Volders (Vermin Twins) weten ze hun alternatieve percussie en ruwe minimalisme helemaal te benutten. 'Adventureland' is een donker en tegelijk lieflijk universum met hondseerlijke songs, bulderende riffs en verpletterende ritmes.
>
> ‘Geflipte garagerock: lekker vuil, gemeen en aanstekelijk.’ (Studio Brussel)
> ‘Godzijdank mag muziek weer rammelen! Little Trouble Kids combineert het subversieve van de rockabillytweeling Collins Kids met de prettig gestoorde waanzin van Danielson Famile.’ (KindaMuzik)
> ‘Net zo catchy als de even rebelse Moldy Peaches.’ (Oor)
>
> Openen doen we met SISTA FLEX. Onlangs bracht de band
> haar eerste EP ‘Wild & Outrageous’ uit op het label Nu Music & Image. Deze EP is een solide rockplaat met een eigenzinnig kantje.
> De rauwe vocals en drums van Sista Flex (het alter ego van Anouk Verheyen) worden vergezeld door de ruige bas van Andy Permentier en de bluesy gitaarriffs van ‘daddy’ Jan Verheyen. Werden opgemerkt door de Nederlandse columnist Nico Dijkshoorn die hen een halve pagina lang in HUMO bejubelde waarna zij prompt werden uitgenodigd in De Wereld Draait Door op Nederland 3.
>
>
> Met uitverkochte concerten van Customs, Balthazar, The Tellers, Addicted Kru Sound feat. Selah Sue en Intergalactic Lovers presenteerden we de voorbije 2 seizoenen enkele spraakmakende Coca-Cola Sessions. Voorjaar 2012 komen ondermeer Superlijm, JFJ en deze Little Trouble Kids en Sista Flex aan bod.
>
> COCA-COLA SESSIONS: LITTLE TROUBLE KIDS + SISTA FLEX
> vrijdag 10 februari 2012 20:00
> AB CLUB
> org : HH
> Tickets VVK : 12 € & 12 € avondkassa
> File Under : ROCK
> www.facebook.com/littletroublekids www.facebook.com/sistaflex

Geen opmerkingen:

Een reactie posten